
اسپری انژکتور شوی : قلب خودرو انژکتور است.
همان طور که خون در قلب انسان پمپاژ میشود و وظیفه خون رسانی بدن را به عهده دارد
انژکتور نیز قلب خودرو است. تمامی کثیفی ها و آشغال های موجود در بنزین در انژکتور میماند و باعث کثیف شدن آن میشود. به همین منظور بهتر است هر چند مدت یک بار انژکتور خودرو را تمیز کنیم. آشغال مانده در انژکتور اگر می خواهید خودرویی همیشه سالم داشته باشید هر چند ماه یک بار تمام قطعات آن را چکاب و تمیز کنید در این مقاله نحوه تمیز کردن انژکتور را برای شما گرد آوری کرده ایم.
اسپری های تمیز کننده انژکتور کربنی که درون سیلندر و روی شمع و انژکتور و قطعات داخلی جمع شده است را از بین میبرد و با گاز دادن خودرو از خودرو خارج میشوند. شایدبپرسید دوده در موتور خودرو و درون محفظه احتراق چگونه باعث میشود که قدرت خودرو کم بشود. این دوده ها با چسبیدن به محفظه احتراق باعث کم شدن حجم محفظه احتراق میشود پس مقدار کمتری بنزین به داخل محفظه تزریق و پاشیده میشود و محل کمتری برای انفجار مایع وجود دارد. این باعث میشود قدرت کمتری در محفظه احتراق آزاد شود و خودرو در سربالایی ها کم بیاورد. حل این مشکل تنها با تمیز کردن و شستشوی انژکتور ممکن است. در ادامه روش های شستشوی انژکتور را بررسی میکنیم.
بهتر است هر سه ماه یکبار انژکتور به صورت کامل تمیز شود.
انژکتور خودرو باید تمیز و بدون هیچ آلودگی باشد تا بنزین به طور کامل بسوزد. اگر درون محفظه احتراق نیز کثیف باشد این کثیفی ها و آلودگی ها باعث میشود تا بدنه آن خورده شود. طبق تصویری که مشاهده میکنید اگر سوزن انزکتور دچار آلودگی باشد نیز در پاشش بنزین دچار مشکل خواهیم شد. در داخل این پاک کننده ها که میتوان آنها را درون بنزین بریزیم تا در موتور وارد شود و باعث تمیز شدن انژکتور شود موادی وجود دارد که باعث افزایش اکتان بنزین می شود و این افزایش اکتان باعث میشود که انژکتور ها و مسیر سوخت رسانی که دچار آلودگی و کثیفی شده است تمیز شود.
این تمیز کردن باعث میشود که حتی مصرف سوخت خودروی شما نیز کاهش پیدا کند و علاوه بر این قدرت موتور نیز افزایش پیدا میکند و خودرو در سربالایی ها کم نمی اورد. بنا بر این بهتر است هر چند وقت یک بار به فکر تمیز کردن انژکتور خودرو بوفتیم. با یک اسپری تمیز کننده انژکتور به راحتی میتوانید همه این مشکلات را رفع کنید و محفظه احتراق خودرو و سوزن انژکتور را تمیز کنید و تمامی دوده ها را از آن بزدایید. همچنین با استفاده از مکمل های سوختی که خاصیت پاک کنندگی انژکتور خودرو را دارند نیز میتوانید همین کار را انجام دهید.
شستن انژکتور به صورت دوره ای در هر سه ماه یک بار و یا در هر 40 تا 50 هزار کیلومتر واجب است و پیشنهاد میشود. متاسفانه روش هایی که امروزه با این روش ها افراد اقدام به شستشوی موتور خودرو و انژکتور میکنند نه تنها باعث بهبود عملکرد موتور نمیشود بلکه باعث خرابی و خوردگی موتور و بدنه میشود. روش استاندارد شستشوی انژکتور به این صورت است که میبایست پیش از انجام هر عملی انژکتور را از محل به صورت کامل باز کنید و آن را در دستگاه مخصوصی ببندید. سپس به وسیله دستگاه اولتراسونیک که مخصوص شستشوی انژکتور است و به همراه مایع مخصوص شستشوی انژکتور در اسپری انژکتور شوی عمل شستشو انجام گیرد. حالا با استفاده از یک اسپری تمیز کننده و مناسب برای شستشوی انژکتور تمامی قطعه را اسپری کنید و آلودگی های آن را بریزید.
در صورتی که قطعه را از خودرو جدا نکردید پس از اسپری کردن چند بار محکم پدال گاز را در حالت روشن خودرو فشار دهید تا تمامی آلودگی ها از اگزوز خارج شود.
سوزن انژکتور دارای سوراخ بسیار ریزی است که داخل آن را به هیچوجه نمیتوان شست.
بهترین کار برای تمیز کردن آن قرار دادن آن در مایع تمیز کننده و اسپری کردن است.
نکته مهم در مورد سوزن انژکتور این است که سوزن انژکتورها هر کدام دارای 2 عدد اورینگ است که در طول تمامی شستشو تا آخر نیاز به جدا کردن آن ها نیست و نباید آن ها را از سوزن انژکتور جدا کنیم. در زمانی شستشو دقت داشته باشید که میزان خروجی مایع انژکتور شور از هر 4 سوزن باید به یک اندازه باشد.
اگر سوزنی دچار گرفتگی و آلودگی باشد مایع کمتری از آن خارج میشود.
نویسنده : مهدی ذوالفقاری